Goedkoop schildersbedrijf in Den Haag

Schildersbedrijf Den Haag

Bij het zoeken naar een schilder concentreren veel mensen zich puur en alleen op de prijs. Toch is dat niet altijd de beste manier om een goedkope schilder te vinden, er zijn namelijk een hoop gevallen bekend waarbij een goedkope schilder achteraf een dure schilder bleek te zijn.

Wat is een goedkope schilder?

Veel mensen die op zoek gaan naar een goedkope schilder wenden zich vaak tot Marktplaats.nl vanwege het lage uurtarief dat veel schilders via deze site aanbieden. Als schilders minder dan  € 22,- per uur rekenen is het onmogelijk om alle verzekeringen, zoals de aansprakelijkheidsverzekering, het pensioen en de arbeidsongeschiktheidsverzekering te betalen. Deze schilders zullen dus vaak zwart willen werken, maar een nadeel daarvan is dat u geen garantie krijgt op het schilderwerk. Dit kan betekenen dat deze goedkope schilder weigert om schade te herstellen en de kans is groot dat het werk na 1 à 2 jaar opnieuw gedaan moet worden, in plaats van na 7 à 8 jaar bij het schilderwerk door een professionele schilder.

Om dit te voorkomen kunt u dus beter op zoek gaan naar een goede en betrouwbare lokale schilder uit Den Haag. Voor een schilder via een bedrijf dat goede garanties geeft, ligt het uurtarief rond de € 35,-. Het uurtarief van een schilder is mede afhankelijk van de ervaring en de vraag en het aanbod, de concurrentie.

Goedkope schilder vinden!

Om er zeker van te zijn dat u niet meer betaalt dan nodig is voor een goede en ervaren schilder, is het zeker aan te raden om tijdig te beginnen met zoeken. Er is namelijk tijd nodig om de prijzen te vergelijken en verschillende schildersbedrijven te benaderen voor een offerte. Vaak kan er dan ook nog over de prijs onderhandeld worden. Veel bedrijven zijn namelijk geneigd korting te geven als u daar om vraagt; het gaat dan vaak om een korting van ongeveer 10%. Om nog meer korting te krijgen op het schilderwerk loont het vaak ook om met meerdere personen (buren) een schilder te benaderen, of meerdere dingen in je huis te laten schilderen.

Door een schilder in de winterperiode in te huren kunt u soms ook besparen; veel schilders hebben in de winter namelijk een stuk minder werk. Zij geven dan sneller kortingen op de klussen die ze hebben, deze korting kan zelfs oplopen tot 30%. De winterperiode loopt van 21 november tot 21 maart.

Ook willen we u graag de tip meegeven om goed te informeren naar bijkomende werkzaamheden: zit bijvoorbeeld het repareren van houtrot bij de prijs inbegrepen? Als dit niet in de prijs is inbegrepen en de schilders lopen er tegenaan, dan is er kans dat u hier voor moet bijbetalen; dit kan soms oplopen tot ongeveer 20 tot 30% meer op de totale prijs.

 

Uw goedkope schilder uit Den Haag

Tevens willen we u aanraden om een goede en goedkope schilder te zoeken in de buurt. Ondanks dat schilders vanuit de andere kant van het land soms minder rekenen, kunnen hun kosten wel weer flink oplopen door de voorrijkosten. Ook kan dit moeilijkheden geven bij het nakomen van mogelijke garantiewerkzaamheden.

Let dus bij het uitzoeken van een schilder niet alleen op het uurtarief, maar zorg er ook voor dat er garantie bij zit en laat u goed infomeren over eventuele bijkomende kosten om nare verrassingen te voorkomen. Doet u dit niet, dan kan een schilder uiteindelijk stukken duurder worden dan verwacht.

Zoekt u een goed schildersbedrijf met de beste prijs/kwaliteit-verhouding? Bel ons vandaag nog op en maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende en gedetailleerde offerte te maken. We zullen uw woning ook zorgvuldig controleren op houtrot en andere eventueel noodzakelijke reparaties.

In de meeste gevallen bent u bij ons goedkoper uit dan bij andere schildersbedrijven uit Den Haag. In ieder geval zijn wij ervan overtuigd dat Vijf Sterren Schilders ook u de beste prijs/kwaliteit-verhouding kunnen bieden!

Post Tagged with

Comments are closed.