GLASVLIESBEHANGEN

Behangen Den HaagWij hebben ruime ervaring met behangen en wij kunnen elk type behang voor u aanbrengen. Een trend van nu is het aanbrengen van glasweefsel (ook wel glasvlies, glasvezel of Renovlies genoemd).

Glasvezelbehang: decoratieve en technische voordelen

Glasvezelbehang  is een heel mooi decoratief afwerkmateriaal voor behangklare muren in nieuwbouw en als versterkend middel voor de wat slechtere muren. Er is een keuze uit tientallen (structuren en motieven) soorten bewerkt glasweefsel. Glasweefsel wordt op de muur aangebracht op dezelfde manier als normaal behang, maar daarna afgewerkt met muurverf.

Glasvezelbehang heeft ten opzichte van andere typen wandafwerking bijzondere voordelen:

  • Groot assortiment in patronen
  • Meerdere malen overschilderbaar (in een bij uw interieur passende kleurstelling)
  • Warme uitstraling
  • Stootvast
  • Scheuroverbruggend en scheurvoorkomend: (ideaal voor nieuwe en werkende muren.)
  • Waterafstotend en gemakkelijk schoon te houden
  • Lange levensduur en onderhoudsarm

Glasvezelbehang aanbrengen prijzen

Behangen, incl. BTW excl. materiaalprijs  € 8,00/m2
Glasvezelbehang, incl. glasvezelbehang, glasvezellijm, aanbrengen door een professional en incl. btw.  € 9,00/m2
Glasvezelbehang plus sauzen: incl. alle materialen plus twee lagen professionele verf en btw  € 14,00/m2

Glasvezelbehang afwerken

Na behangen met glasvezelbehang is het nodig dat de wand gesaust wordt. U kunt kiezen voor een normale latex, maar graag brengen we de mogelijkheden voor extra hygiëne en energiebesparing onder uw aandacht.

Hygiëne

Bij gebruik van glasvezelbehang is het bijvoorbeeld mogelijk om de wanden volledig hygiënisch af te werken. Dit is heel belangrijk in de keuken en in de horeca, maar ook kinderdagverblijven en steriele werkruimtes zijn gebaat bij deze vorm van wandafwerking. Doordat de wanden hermetisch en niet poreus afgesloten zijn hebben ziekteverwekkers geen kans.

Energiebesparing
Door te kiezen voor ThermoShield  verf kunt u gemiddeld 20% energie besparen.

ThermoShield is een veelzijdige, hoogwaardige muurverf op waterbasis. De verf bestaat voor ca. 50% uit microscopisch kleine, vacuüm gezogen, keramische bolletjes. Door de samenstelling van de verf kan deze bijdragen aan de energiebesparing binnen een gebouw. Met ThermoShield behandelde binnenwanden vormen een 3 tot 4 maal vergroot keramisch oppervlak en uw ruimten gaan tot 75% sneller verwarmd worden. Keramiek verdeelt de warmte zeer goed. Een gevolg daarvan is dat een met ThermoShield behandelde ruimte snel en vooral gelijkmatig warm wordt. Keramiek verdeelt de warmte niet alleen over de wand, het zorgt ook voor een behaaglijke warmte.