KLEURNUMMERS DATABASE

Waarschijnlijk komt de volgende situatie u bekend voor: na enkele jaren na de laatste schilderbeurt van uw huis zoekt u naar het oude verfblik (met de kleurcode) om iets opnieuw met dezelfde kleur over te schilderen, maar…. u kunt het blik natuurlijk niet meer vinden! Maar, de kleur die eerder was gebruikt was zo mooi en paste zo goed bij de woning. Aan de hand van een (klein) kleurstaaltje gaat u de passende kleur bij een verfwinkel proberen te vinden. Maar dat is nog niet zo gemakkelijk. Wij willen u graag een andere oplossing bieden. Voor al onze bestaande klanten, maar ook voor iedereen die nog geen klant is (hopelijk wordt u er ooit een) bieden wij een extra service via onze gratis database voor de opslag van verfkleurnummers.

Als u geregistreerd bent en uw kleurnummers reeds heeft ingevoerd, kunt u simpel de kleurnummers van uw huis weer vinden via het invullen van uw postcode en uw huisnummer.

Om uw kleuren te registreren stuurt u ons – info@vijfsterrenschilders.nl – een email met uw naam, adres, geschilderde objecten, ligging, het merk, soort van de verf en het kleurnummer.

Dat kan er bijvoorbeeld zo uitzien :: Rembrandtsraat 2A, 2526PZ Den Haag.
1. Voordeur, buiten, Sigma Allure, Glans, RAL 6064 Grachtengroen
2. Kozijnen, buiten, Sigma Allure, Glans, RAL 9001
3. Kozijnen, binnen, Wijzonol Aqua, Zijdeglans, RAL 9001.

U kunt dus meer kleuren doorgeven; we zullen ze allemaal precies zo opslaan zoals u ze ons hebt opgegeven. Wij slaan alle gegevens in onze database op en sturen u per omgaande bevestiging per mail. We zullen uw emailadres niet delen met anderen, maar we zouden u wel graag van tijd tot tijd onze speciale acties toesturen.

kleurenwaaier_Vijfsterrenschilders

Als u geregistreerd bent en uw kleurnummers reeds aan ons heeft doorgegeven, kunt u simpel de kleurnummers van uw huis weer vinden via het invullen van uw postcode en uw huisnummer. Registratie is gratis.Als uw verfkleurnummers en (en elke andere informatie die u hebt doorgegeven) zijn opgeslagen in onze database kunt u altijd de gegevens gratis raadplegen.