Uw schildersbedrijf voor kwalitatief schilderwerk

Bent u op zoek naar een goede schildersbedrijf in Den Haag en omgeving?

Wij zijn specialisten op het terrein van binnen –en buitenschilderwerk, houtrot reparatie, behangen en stucwerk in woonhuizen en bedrijfsgebouwen in Den Haag en omgeving. Vriendelijk, binnen de afgesproken termijn, schoon en voor een betaalbare prijs.

U ontvangt vooraf een gedetailleerde offerte en wij voeren elke opdracht nauwkeurig en degelijk uit.

Ons schildersbedrijf biedt u graag het volgende:

Absolute stiptheid vanaf het begin tot het einde van de werkzaamheden. Wij komen op tijd.

Wij werken zo, dat uw huishouden, leven en werk zoveel mogelijk gewoon door kunnen gaan.

We werken vlot en schoon en we gebruiken de best verkrijgbare materialen. Materialen kopen wij in in voor de gunstigste groothandelsprijzen en we rekenen hier geen percentage over.

Ofwel: Kwaliteit en transparantie die zijn geld meer dan waard is.

Al onze medewerkers weten dit en zij streven ernaar u de beste kwaliteit en service te bieden. Wij willen graag dat u na de eerste opdracht een vaste klant en ambassadeur wordt.

Uw schilders uit Den Haag

Vijf Sterren Schilders is een schildersbedrijf met veel ervaring uit Den Haag. Wij kennen die stad dan ook als geen ander en hebben grote ervaring in het schilderen van woningen in Den Haag: van een appartementen tot grote monumentale panden.

Als schildersbedrijf uit Den Haag kennen wij de verschillende Haagse wijken. Wij kennen het type woning per wijk en weten in welk jaar deze gebouwd zijn. Dit grote voordeel vertaalt zich in ons werk, want zo weten wij welke techniek en werkwijze en welke verfsoorten het meest geschikt zijn om uw woning te schilderen. Uw woning of appartement wordt dan ook professioneel onder handen genomen door de schilders van ons schildersbedrijf. Uw woning wordt met de grootst mogelijke zorg en aandacht geschilderd, met oog voor detail. Degelijk, betrouwbaar, goed en uiteraard heeft u een garantie op het door ons geleverde werk tot 5 jaar op het liggende werk (afhankelijk van de staat van het houtwerk) en tot 7 jaar op het overige. Kwaliteit is voor ons belangerijk en wij komen onze afspraken na.

Omdat wij als een Haags schildersbedrijf bij u in de buurt gevestigd zijn, bespaart u op de voorrijkosten.

Schilderwerk in Den Haag? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Als u vragen heeft over schilderwerk aan uw woning of appartement in Den Haag, neem dan eens contact op met ons. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken. Hierbij controleren we natuurlijk ook of uw woning last heeft van houtrot. Bij ons betaalt u geen vijfsterrenprijs voor vijf sterren kwaliteit. Of bel ons nu voor een vrijblijvende offerte 070-5690009.

Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

Schilder Voorburg>

Schilder Rijswijk>

Schilder Delft>