UW SCHILDERS 

Schildersbedrijf Den HaagVijf Sterren Schilders zijn specialisten op het gebied van schilderen, behangen en stucwerk. Wij onderscheiden ons van anderen door onze persoonlijke en accurate manier van werken. Vrijblijvende offertes voor zowel bedrijven als particulieren zijn mogelijk. Elk project beginnen wij met een duidelijk en helder prijsvoorstel.

Uw Schildersbedrijf voor kwalitatief werk

Ons schildersbedrijf doet meer dan alleen schilderen. Ook voor stucadoorswerk, behangen en klein timmerwerk kunt u bij ons terecht.  Wij verhelpen vakkundig houtrot, vervangen kapotte ruiten en brengen desgewenst dubbel glas aan.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken, de noodzakelijke werkzaamheden te noteren en samen met u tot een plan van aanpak te komen.

Uw Schilder uit Den Haag voor voordelige schilderwerk met garantie

Na afstemming van dit plan en de kosten die ermee zijn gemoeid, blijven we tijdens de fase van uitvoering met u in contact, zodat alles naar wens verloopt.

Ons bedrijf geeft garantie op schilderwerk tot 5 of 7 jaar (afhankelijk van de staat van het houtwerk) en wij herstellen eventuele gebreken snel. Kwaliteit is voor ons belangerijk en wij komen onze afspraken na.

Omdat wij als een Haags schildersbedrijf bij u in de buurt gevestigd zijn, bespaart u op de voorrijkosten.

Onze prijs/kwaliteitverhouding is concurrerend. Bij ons betaalt u geen vijfsterrenprijs voor vijf sterren kwaliteit. Mail of bel ons nu voor een vrijblijvende offerte 070-5690009.