REFERENTIES

Schilderwerk DenHaag Vrijburgstraat Mevr. Adrienne van Engelen; Voorburg,

Recent hebben wij voor het eerst gebruik gemaakt van Werkspot en kregen wij direct contact met de ‘vijfsterrenschilders’. Als opdracht hebben ze een buitenbalkon geverfd en bij onze serre een deel van het (verrotte) hout vervangen en opnieuw geverfd. De contacten liepen vanaf het begin soepel, afspraken werden nagekomen en de offerte was helder. Kleine extra werkzaamheden werden gewoon meegenomen. Kortom: zeer betrouwbaar en een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Schilderwerk DenHaag Van-Zaeckstraataat Mevr. Margriet Gautier; Den Haag,

Vijfsterrenschilders hebben ons drie-verdiepingenhuis aan de buitenkant geschilderd en enkele reparaties uitgevoerd. Het werk is op een prettige en correcte manier uitgevoerd.We hebben het bedrijf aan meerdere mensen van harte aanbevolen.

Schilderwerk Amstelveen VanMontpensierlaan Mevr. H.Z.Iemhoff; Amstelveen,

Vijf Sterren Schilders hebben ons huis van buiten opgeknapt. Rot hout vervangen, nieuwe verflagen aangebracht. Zij zijn harde werkers, die hun afspraken nakomen, vriendelijk,  betrouwbaar en niet te duur zijn. Ik  kan hen aanbevelen.

Schilderwerk DenHaag Suezkade Dhr.Henk Dorrestijn; Den Haag,

Beste Vijfsterrenschilders, Het is nu enkele weken geleden dat jullie de renovatie van de gevel van mijn woning hebben volbracht. Het ziet er prachtig uit. Ik heb verschillende complimenten van buurtbewoners gekregen.Wat ik vooral plezierig vond in de samenwerking was het feit dat de uitvoering van de werkzaamheden geheel in overeenstemming plaatsvond met mijn wensen. Ook toen ik pas tijdens het project de precieze wensen voor mijzelf duidelijk kreeg, pakten jullie dat met de nodige flexibiliteit op. Daar heb ik bewondering voor. Verder was het prettig dat jullie de overlast voor mijzelf en de buren  zo goed mogelijk wisten te beperken. Tenslotte was het een groot pluspunt dat jullie het houtwerk weer prachtig wisten te herstellen. Veel succes bij de volgende projecten!

Schilderwerk DenHaag Populierstraat Mevr. Jacoba van der Meer; Den Haag,

De Vijfsterren Schilders kan ik ten zeerste aanbevelen!Dat wat zij in hun website beloven,doen zij ook  en vooral echte kwaliteit in het schilderen en ook echte kwaliteit bij het repareren van het houtwerk.Ik wens hun het behoud van deze kwaliteit ten zeerste toe!

Schilderwerk Haarlem Duvenvoordestraat Mevr. S.Spapen; Haarlem,

Oleg en zijn collega’s hebben het buitenwerk geverfd, een binnentrap een binnenwand een deur- en een raamkozijn. Het was een flinke klus, maar dankzij hun harde werk van ‘s ochtends vroeg tot in de avond was de klus toch in afzienbare tijd geklaard. Zelfs met de tegenvallers die we hadden: buitenkozijnen waren meer rot dat we van tevoren vermoeden. Alles vakkundig gerepareerd en weer strak in de verf. Ook belangrijk: het was prettig communiceren met Oleg en zijn collega’s, gaven goed advies over mogelijke oplossingen. Ik behoor tot de tevreden klanten. Volgende keer bel ik Oleg weer!